Kan Moeskroen mooi seizoen afronden met een overwinning?

17 mei 2019 11:00

Vanavond staat de laatste wedstrijd van het seizoen op het programma voor Moeskroen en Waasland-Beveren. Bij een overwinning kan Moeskroen nog over de bezoekers springen in het klassement.

Bij Moeskroen is er één verrassing terug te vinden in de selectie. Er is namelijk geen plaats voor Amallah. De centrale middenvelder van Moeskroen vertrekt na dit seizoen naar Standard en heeft vorige week dus zijn laatste wedstrijd voor Moeskroen al gespeeld.

Na de knappe overwinning op het veld van Cercle Brugge zal het weer kijken worden naar Leye. Hij was namelijk goed voor twee doelpunten vorige week. Voor de rest is het ook uitkijken naar Benson en Awoniyi. Twee spelers die dit seizoen hebben laten zien dat ze op een hoger niveau kunnen spelen volgend seizoen. 

Waasland-Beveren

Bij Waasland-Beveren is er geen plaats voor Boljevic, Verstraete en Dierckx. Ze hebben nog te veel last van blessures. Daar is sinds deze week ook Caufriez bijgekomen. Aalillou, een jeugdproduct, zit voor een eerste keer in de selectie.

Zorgt Waasland-Beveren voor een stunt en wint het van Moeskroen? Dan levert een gokje van 10 euro 57 euro op bij UNIBET. Ook een gelijkspel levert nog 57.5 euro op bij een gok van 10 euro. 

Nils Wens

Moeskroen \\ SK Beveren
 
 
Reacties.