Danijel Milicevic: "Onze stempel drukken in Charleroi om met een positieve noot te eindigen"

18 mei 2019 14:10

Woensdagavond nam Eupen de maat van Beerschot Wilrijk voor de laatste thuismatch van het seizoen (1-0). De Panda's zakken zaterdag af naar Mambourg om de Zebra's te bekampen, die al zeker zijn van de eerste plaats in groep 1 van play-off 2.

Eupen is al drie wedstrijden op een rij ongeslagen en klimt naar de vierde plaats in groep 1 van play-off 2. "Het doet deugd om te winnen, vooral tijdens onze laatste thuiswedstrijd van het seizoen", stelt Danijel Milicevic. "We hebben de nul kunnen houden achterin en hadden zelfs meer doelpunten kunnen scoren. Het was onze bedoeling om te reageren na het verlies op het Kiel in de heenmatch", aldus de aanvallende middenvelder. 

Zaterdag treft Eupen de Waalse collega's van Sporting Charleroi op Mambourg voor de laatste speeldag van play-off 2. "In Charleroi moeten we het seizoen in schoonheid afsluiten. Het zal een bijna vriendschappelijke wedstrijd worden zonder echte inzet, want de Carolo's hebben zich al van de eerste plaats en dus de finale van play-off 2 verzekerd. Daarom moeten we de ploeg zien te motiveren om onze stempel te drukken in Mambourg en het seizoen zo op een positieve noot te eindigen", besluit Milicevic.

Charleroi \\ Eupen
 
 
 
Reacties.