Genk? Andere Belgische topclub? Bongonda reageert op interesse en transferperikelen


Foto: © photonews 18 mei 2019 10:12

Zoals we gisteren al schreven heeft Genk vergevorderde interesse in Theo Bongonda van Zulte Waregem. De winger gaat sowieso vertrekken, maar laat nog niet in zijn kaarten kijken. Er zijn immers meerdere ploegen geïnteresseerd.

Genk wil de flankspeler halen om de vertrekkende Leandro Trossard te vervangen, maar waarschijnlijk komen nog andere topclubs aankloppen bij Essevee. Ook Club Brugge zou wel iets zien in Bongonda moest Danjuma vertrekken. 

Bongonda reageerde gisterenavond zelf: "Terugkeren naar Essevee 18 maanden geleden was echt wel de goede keuze. Het had misschien nog beter gekund, maar ik ben blij met het seizoen dat ik heb kunnen draaien. Mijn toekomst? Ik heb nog niet beslist en ik heb nog nergens getekend, maar ik hoop dat er volgende week een en ander zal bougeren", vertelde hij ons.

In ieder geval wil Essevee cashen. Meer dan vijf miljoen willen ze, met misschien nog een jonge speler erbovenop... "Op zich is er ook nog niet beslist of ik in België blijf, dan wel naar het buitenland ga. KRC Genk? Dat is een interessante ploeg nu ze Champions League spelen. Het is een ploeg die goed voetbal speelt. Gaat Trossard er vertrekken? We zullen zien, we zullen zien."

Club Brugge \\ KRC Genk \\ Zulte Waregem
 
 
 
Reacties.