Virton doet uitstekende zaak, Lierse Kempenzonen haalt uit op Thes Sport

18 mei 2019 22:28

Virton heeft een uitstekende zaak gedaan in de strijd om de promotie. Het won verdiend met 2-0 van Deinze. Lierse Kempenzonen won dan weer met 2-4 op het veld van Thes Sport.

Virton is drie punten uitgelopen op Deinze en doet daardoor een serieuze gooi naar promotie voor 1B. Ze haalden het vandaag met 2-0 van Deinze na mooi en vlot voetbal. Beide doelpunten vielen na de rust. Francois en Kore waren de doelpuntenmakers. Deinze eindigde nog met negen man na twee rode kaarten in de tweede helft.

Lierse Kempenzonen haalde dan weer stevig uit op het veld van Thes Sport. Het werd 2-4. Het zag er nochtans niet goed uit want na 38 minuten stonden ze al 2-0 in het krijt. Ze hadden het nog wel helemaal recht getrokken voor de rust want het werd nog 2-2. Na de rust gingen er nog over en dus was 2-4 de eindstand. Vermeiren was de grote man met drie doelpunten.