Spelers Club Brugge wuiven hun coach uit: "Zit in het hart van fans en bij ons" en "Veel van hem bijgeleerd"


Foto: © photonews 19 mei 2019 21:50

Het verhaal van Ivan Leko bij Club Brugge is zo goed als geschreven. Met een titel en een tweede plaats nam hij afscheid van de supporters op Jan Breydel. De spelers hadden nog mooie woorden voor hem over.

"We wilden een mooie campagne op een dito manier afsluiten en het publiek tonen dat we er nog wilden voor gaan. Dat hebben we gedaan met deze overwinning. Dit is leuk voor de fans, voor de club, voor de coach, voor iedereen", opende Mats Rits de debatten.

"De trainer? Ik heb gehoord dat er maandag een gesprek is. Of het een afscheid was? Hij ging het publiek groeten, ze riepen hem terug. Voor hem is dit ook een leuk einde van het seizoen. Ik heb dit seizoen onder hem meer gespeeld dan ik had verwacht en ik heb onder Ivan heel veel bijgeleerd. Als hij zou vertrekken, zou dat jammer zijn."

Ivan zit in het hart van de fans en mag positief zijn over zijn parcours

Ook Ruud Vormer sprak over de coach: "Wij moeten ons focussen op het voetballen en het is aan Bart en Vincent om over dat allemaal te beslissen. Ivan zit in het hart van de fans en ook bij ons. Hij mag heel tevreden zijn over zijn parcours met een titel en een tweede plaats. Maar dit is het leven en het voetbal."

"Ik ben blij met mijn twee doelpunten, dat heb ik nog nooit gedaan. Ik ben heel blij voor de coach en de fans om op zo'n manier te kunnen het seizoen eindigen. Ik hoop dat ik laten zien heb - ook aan de toekomstige coach - dat blauw-zwart op mij kan rekenen", besloot Lois Openda.

Antwerp \\ Club Brugge
 
 
 
Reacties.