Bob Peeters fier na prestatie van 'onuitgegeven elftal': "En dat tegen een ploeg die 47 punten pakte in 1A"


Foto: © photonews 19 mei 2019 07:00

Bob Peeters kampte met een waslijst aan afwezigen voor het laatste duel van de competitie op het veld van STVV, maar de Kemphanen deden het toch meer dan behoorlijk en gingen pas in het slotkwartier onderuit (2-1). Dan kan je als coach best tevreden zijn. Toch?

Peeters begon met een heus B-elftal aan het duel op Stayen. Door de afwezigheid van onder meer Van den Bogaert, Oto'o, Abrahams, Ghandri en Dewaele. Al zaten ook vaste waarden Biset, Van Langendonck, Van Eenoo en Brüls op de bank. Zo kwamen onder meer jonkies Kel Ofori en Yentl Van Genechten in de ploeg.

"We hebben met een onuitgegeven elftal gespeeld", opende de Westerlo-coach de persconferentie. "Er stonden negen nieuwe jongens in de ploeg. Yentl nam de rechterflank voor zijn rekening, maar Ofori zorgde ook voor een fantastische prestatie nadat hij zijn eerste profcontract ondertekend had." De verdediger moest wel al na een uurtje naar de kant. "Krampen tot over zijn oren", luidde het. 

Fier

"Ik ben dus fier op mijn groep. Ze hebben het STVV moeilijk gemaakt en dan kan je toch tevreden zijn. Al hadden we misschien meer onze momenten moeten pakken. Jens (Naessens, red.) kreeg de kans op de 0-2. Als hij dan scoort, is de match gespeeld. STVV was de betere ploeg, maar dat is niet onlogisch. Zij hebben in 1A 47 punten gesprokkeld. Hun overwinning was verdiend."

Sint-Truiden \\ Westerlo
 
 
 
Reacties.