Clement doet Club Brugge hopen en Genk vrezen: "Ik zal met andere partijen spreken"


Foto: © photonews 19 mei 2019 21:18

Philippe Clement weet op dit moment nog niet waar hij volgend seizoen coach zal zijn. De komende dagen zal hij met verschillende partijen (lees clubs) rond de tafel zitten.

In Genk moeten ze bang afwachten of hun kampioenenmaker ook volgend seizoen nog in de Luminus Arena zal rondlopen. Dat heeft Philippe Clement zelf bevestigd.

"Ik heb dinsdagmiddag een gesprek het met bestuur van Racing Genk, dat ligt vast. De dagen erna zal ik nog met andere partijen spreken", kondigt hij aan. Het is een publiek geheim dat Club Brugge stevig aan zijn mouw trekt.

Ik zal vooral andere mensen laten praten over hun project - Philippe Clement

"Ik zal de knoop moeten doorhakken tegen het einde van volgende week, de clubs moeten ook snel duidelijkheid hebben om het volgende seizoen te kunnen voorbereiden."

Heel Genk schreeuwt op Clement om te blijven, maar hij twijfelt dus nog. "Ik ben niet ongevoelig voor de supporters die vragen om te blijven. Het is een luxesituatie, maar het is echt niet evident."

Clement geeft aan dat hij zijn beslissing vooral zal baseren op de toekomstvisie van de clubs. "Ik zal andere mensen vooral laten praten over hun project. Dat is voor mij heel belangrijk."

Club Brugge \\ KRC Genk
 
 
 
Reacties.