'Speler van het Jaar' Mbappé zinspeelt op vertrek: "Keerpunt in mijn carrière"

20 mei 2019 11:44

Kylian Mbappé is zondagavond verkozen tot 'Speler van het Jaar' in Frankrijk. Op het podium had de spits het ook over zijn toekomst.

Mbappé volgt Neymar op als ‘Speler van het Jaar’ en werd ook voor de derde keer op rij ‘Jongere van het Jaar’.  Op het podium maakte de twintigjarige duidelijk dat hij deze zomer wel eens zou kunnen vertrekken bij PSG.

“Dit is een erg belangrijk moment voor mij”, aldus Mbappé. “Ik ben op het eerste of tweede keerpunt in mijn carrière beland. Ik heb hier enorm veel geleerd en misschien is het tijd om meer verantwoordelijkheid te nemen. Misschien bij PSG of misschien in een ander project.

De Fransman kwam in de zomer van 2017 over van Monaco voor 135 miljoen euro. Dat is wellicht ‘het eerste keerpunt’ uit zijn carrière waar hij het over had.

Mbappé wordt al een tijdje genoemd bij Real Madrid, maar ligt nog tot 2023 onder contract en zal dus héél veel geld moeten kosten. In Madrid hebben ze met Luka Jovic (Eintracht Frankfurt) alvast een goedkoper alternatief achter de hand.

Ligue 1 \\ PSG
 
 
 
Reacties.