Vader Pierre Kompany is zeker over de slaagkansen van zijn zoon: "Met al zijn ervaring..."

20 mei 2019 07:15

Pierre Kompany heeft in volle verkiezingsstrijd een duwtje in de rug gekregen van zoonlief. De terugkeer van Vincent Kompany zal hem zeker geen windeieren leggen. Maar Pierre is vooral overtuigd dat zijn zoon zal slagen als speler én als trainer van Anderlecht.

Kompany kan waarschijnlijk nog op een half been een meerwaarde betekenen als speler. "Hij heeft zeker nog de capaciteiten om iets te betekenen in een kleinere competitie zoals de Belgische. Dat de Cityfans tot op het laatste moment lieten horen dat ze Vincent graag wilden houden, zegt genoeg", aldus vader Pierre in HLN.

Ook over zijn trainerscapaciteiten is hij al overtuigd. "Iedereen moet op een gegeven moment die stap zetten. Ik ben ervan overtuigd dat Vincent een goeie trainer kan worden, met al de ervaring die hij opgedaan heeft als speler. Bovendien komt hij bij Anderlecht in een club terecht die hij kent en die naar Europese normen 'normaal' is. Hij keert terug naar zijn roots. Ik denk dat dit een mooie dag is voor iedereen."

Johan Walckiers

Anderlecht \\ Manchester City
 
 
Reacties.