🎥 "I'm out" (mic drop): Kompany wordt gehuldigd en houdt het niet droog wanneer de City-fans zijn lied zingen


Foto: © photonews 20 mei 2019 21:51

Het nieuws over Vincent Kompany sloeg zondag in als een bom. Niet alleen bij Anderlecht, maar ook bij de club die hij na elf jaar trouwe dienst zal verlaten. Maandagavond werd hij gehuldigd tijdens de kampioenenviering van Man City.

De kampioenenploeg van de Premier League werd vandaag gehuldigd in Manchester. Door het nieuws van zondag stond die viering in het teken van afscheidnemend aanvoerder Vincent Kompany.

Hij sprak de fans van Manchester City op emotionele wijze toe. "Jullie zijn de beste club van de wereld. Of jullie de Champions League nu winnen of niet, jullie zijn de beste club ter wereld", schreeuwde hij door de microfoon.

"Ik heb alles gegeven voor de club wat ik te bieden heb. Ik heb niets meer over. Ik zal jullie voor altijd herinneren. Dit is de manier waarop ik wil vertrekken", verkondigde 'Vince the Prince' voor een dolenthousiaste menigte.

En toen zetten de fans het supporterslied van Vincent Kompany in: 'here's to you Vincent Kompany, City loves you more than you will know' op de tonen van Mrs. Robinson. Onze landgenoot hield het niet droog.

Anderlecht \\ Manchester City
 
 
 
Reacties.