Heeft Genk vervanger Berge al in eigen rangen?: "Ik wil volgend seizoen meer speelminuten"


Foto: © photonews 21 mei 2019 15:58

Dries Wouters gaf op de slotspeeldag zijn visitekaartje af met het oog op volgend seizoen. Hij speelde een beresterke partij tegen Standard en is klaar om het gat dat vertrekkers Sander Berge en mogelijk ook Malinovskyi laten, te vullen.

“Dit is een onbeschrijflijk gevoel”, glunderde Wouters na de huldiging op het podium. “Dit is een fantastisch moment, dit maak je misschien nooit meer mee. Ik kan enkel maar hopen dat ik dit in mijn carrière nog eens mag beleven.”

Genk voetbalde met een onuitgegeven elftal tegen Standard en hoewel het de beste kansen bij elkaar voetbalde, bleef het 0-0. “De jongens die mochten spelen, wilden zich bewijzen en hebben zich getoond.”

“Het was heel mooi om zo’n match te mogen spelen voor de ploeg van mijn hart. Het was enkel jammer dat ik dat goaltje niet kon scoren”, aldus Wouters die de bal na een mooie actie net naast de kooi van Ochoa krulde.

Pech

Een titel op zijn palmares, maar volgend seizoen wil Wouters absoluut meer speelgelegenheid. “Hij heeft de pech gehad dat zoveel andere jongens het zo goed deden op het middenveld”, verwoordde Clement de situatie.

“Ik zou het liefst bij Genk blijven voetballen, maar ik wil wel graag meer speelminuten maken”, besluit Wouters.

Jupiler Pro League \\ KRC Genk
 
 
 
Reacties.