Goalie spreekt over zijn mooiste momenten in 2,5 seizoenen België en spreekt over zijn toekomst: "In België blijven? Er zijn voorstellen"

21 mei 2019 13:43

Hij maakte de voorbije seizoenen de nodige indruk bij zijn team, maar nu wacht een nieuw avontuur op hem. Misschien ligt zijn toekomst alsnog in België?

Paul Nardi is sinds januari 2017 in België en beleefde mooie jaren bij Cercle Brugge: "Een redding in tweede klasse, een promotie en nu een redding op het hoogste niveau, ik heb zeker mooie momenten beleefd en van waarde kunnen zijn."

"Het mooiste? Dat is misschien toch wel de titel in 1B vorig seizoen. Dat zal een heel mooie herinnering blijven. Het was heel intens, een heel erg mooi moment als speler van Cercle Brugge. Ook de match in Genk dit seizoen was voor mij persoonlijk een heel mooie match, een referentiematch tegen de kampioen - wij waren de eerste die ze klopten."

Tijd om andere oorden op te zoeken

Nu wenkt een nieuw avontuur: "Ik zal Cercle Brugge verlaten, dat klopt. In het voetbal weet je natuurlijk nooit, maar ik ben aan het einde van mijn huurcontract en heb nog een jaartje contract bij Monaco, dus normaal gezien zal ik niet meer uitkomen voor De Vereniging."

Rest de vraag: waar dan wel? "Alles ligt nog open. Er liggen mogelijkheden in Frankrijk, maar evengoed in België. We gaan zien wat de toekomst ons brengt. Ik ben wel toe aan een nieuwe club na een mooie tijd hier", aldus de goalie van Cercle Brugge. De doelmannencarrousel in België kan ook beginnen draaien.

Aernout Van Lindt

Anderlecht \\ KRC Genk \\ Standard \\ Cercle Brugge \\ Beerschot
 
 
Reacties.