Hazard wil duidelijkheid, Zidane wil duidelijkheid, Chelsea houdt het been nog altijd stijf

23 mei 2019 09:24

De tijd begint te dringen. Eden Hazard wil voor 4 juni - de dag dat hij zich bij de Rode Duivels moet melden - duidelijkheid over zijn toekomst. Voor hem is het duidelijk: die ligt bij Real Madrid. Maar Chelsea blijft maar het been stijf houden.

Real Madrid zal nog meer over de brug moeten komen. De Koninklijke wil 100 miljoen euro geven. Quasi ongezien voor een speler die nog maar een jaar onder contract ligt, maar Marina Granovskaia - de rechterhand van Roman Abramovich - wil er nog meer uitslepen: 130 miljoen. Niet naar de zin van Hazard en zijn entourage, maar er zal toch een gulden middenweg moeten gevonden worden.

Volgens HLN gaat Real na de Europa League-finale doorduwen en waarschijnlijk zullen beide partijen elkaar ergens halverwege moeten vinden. Zinedine Zidane, coach van de Madrilenen, wil zijn team immers bouwen rond Hazard, die het nieuwe uithangbord moet worden. Hazard zou ook de duurste transfer in de clubgeschiedenis van Real worden. Hij zou de 96 miljoen voor Cristiano Ronaldo opzij duwen.

Primera Division \\ Europa League \\ Chelsea \\ Real Madrid
 
 
 
Reacties.