KV Mechelen reageert: "Vastberadener dan ooit om onschuld aan te tonen"


Foto: © photonews 23 mei 2019 17:11

KV Mechelen kreeg geen gelijk van de rechter in kort geding. De tuchtprocedure gaat dus gewoon door en Malinwa zal er nu alles aan doen om daar zijn gram te halen.

"De rechter verklaarde zich bevoegd en oordeelde dat er momenteel geen urgentie is om tussen te komen in de lopende tuchtprocedure bij de KBVB. De Geschillencommissie Hoger Beroep zal immers binnenkort een beslissing nemen", klinkt het bij de club.

"En – zo voegt de Brusselse kortgedingrechter daar zelf aan toe – daarbij dient vanzelfsprekend het eerlijke proces en de rechten van verdediging gerespecteerd te worden. KV Mechelen wenst de sereniteit in dit dossier te behouden, en zal haar verdediging voor de Geschillencommissie Hoger Beroep van de KBVB de komende dagen met even grote overtuiging verder zetten."

De instanties van de KBVB eraan houden om alles met respect voor de rechten van de verdediging te laten verlopen

"De club zal de instanties van de KBVB er des te meer aan houden om de tuchtprocedure correct en met respect voor de rechten van verdediging van alle partijen te laten verlopen."

KV Mechelen herhaalt wel nog eens dat ze nooit hebben meegewerkt aan matchfixing. "KV Mechelen benadrukt nogmaals ten stelligste dat de club nooit heeft meegewerkt aan pogingen tot competitievervalsing of andere illegale praktijken, en is vastberadener dan ooit om haar onschuld in het dossier “Propere Handen” aan te tonen."

Beker van België \\ KV Mechelen
 
 
 
Reacties.