Tom Van Hyfte is nog lang niet zeker waar zijn toekomst ligt


Foto: © photonews 23 mei 2019 19:43

Nu de play-offs achter de rug zijn, kan er grondig werk gemaakt worden van de samenstelling van de spelerskern voor volgend seizoen. Dat is bij Beerschot niet anders. Eén van de vragen is bijvoorbeeld of Tom Van Hyfte aan boord blijft. Daar zal binnenkort antwoord op moeten komen.

Het is wel de bedoeling om eerst nog heel even het voetbal aan de kant te schuiven. "Ik ga nu even met de familie op vakantie. Daarna moet blijken waar ik het nieuwe seizoen zal beginnen. Op zich heb ik wel de intentie om te blijven, maar je gaat een bepaald proces door en dan uiteindelijk moet je ja of neen zeggen."

Alle opties op tafel

Op het eerste zicht is er toch niet meteen een reden dat een vertrek aangeeft. Van Hyfte wordt gewaardeerd op het Kiel en staat steeds in de ploeg. Toch blijven alle opties op tafel. "Ik voel me hier wel goed, ben zelfs aanvoerder en heb alles gespeeld. Het kan zijn dat mijn toekomst hier ligt, maar het kan ook zijn dat mijn toekomst ergens anders ligt."

Als beide partijen mekaar kunnen vinden, staat er nochtans niets een akkoord in de weg. Het is niet zo dat Van Hyfte met argusogen kijkt naar Operatie Zero om zijn finale beslissing te nemen. "Het hangt niet zozeer af van in welke reeks de club gaat spelen. Ik denk dat we met de club in 1A gaan voetballen. Dan moeten we nog een keuze maken of het met of zonder mij zal zijn."

Beerschot
 
 
 
Reacties.