"Er is iets rots aan beide clubs": Kris Wagner blijft bij zijn standpunt en eist degradatie voor Mechelen en Waasland-Beveren


Foto: © photonews 25 mei 2019 13:23

Bondsprocureur Kris Wagner heeft het naar eigen normen vrij kort gehouden tijdens de zitting waarin hij zijn kijk op de matchfixingzaak gaf. Zijn pleidooi duurde ongeveer drie uur.

Zijn pleidooi verliep in vier fasen. Eerst eiste hij een zwaardere straf voor voetballer Olivier Myny en de kwijtschelding van zijn statuut als spijtoptant (lees meer). Vervolgens overliep hij wat er volgens hem allemaal fout liep bij KV Mechelen (lees meer). Daarna was het aan Waasland-Beveren en de makelaars.

Wagner hekelde ook de vele procedurefouten die werden aangehaald door de verdedigende partijen de voorbije week. "Men probeert een hindernissenparcours op te zetten en mij stokken in de wielen te steken. Het zal niet lukken. Ik ben niet te stoppen. Een bataljon van dertig soldaten zal een legertank niet stoppen", citeerde Het Laatste Nieuws Wagner.

"Er hangt iets rots rond deze twee clubs", rondde hij af. Bovendien wijzigt hij zijn vordering niet. Hij eist de degradatie van beide clubs.

Beker van België \\ KV Mechelen \\ Waasland-Beveren
 
 
 
Reacties.