Binnenkort een nieuwe Rode Duivel bij Manchester City?

27 mei 2019 14:37

De sterke uitleenbeurt van Youri Tielemans bij Leicester City is niet onopgemerkt voorbijgegaan in Engeland. Na Leicester City en Tottenham Hotspur meldt nu ook Manchester City zich voor een mogelijke transfer van de 22-jarige Rode Duivel.

Leicester City is niet de enige club uit de Premier League die Youri Tielemans definitief wil inlijven komende zomer. Volgens The Sun toont ook Manchester City verregaande interesse in Tielemans. Zo zou er al contact zijn geweest tussen City en de makelaar van Tielemans.

Publiekslieveling

Mogelijks zal er volgend seizoen, na het vertrek van Vincent Kompany, een nieuwe Rode Duivel te bewonderen zijn in het shirt van de Blues. Al zal City dan wel het hoge prijskaartje -Monaco wil minimaal 46 miljoen euro opstrijken- moeten betalen.

Tielemans speelde een ijzersterke tweede seizoenshelft tijdens zijn uitleenbeurt bij Leicester City, na een moeilijke seizoensstart bij  AS Monaco. In 13 competitiematchen voor de Foxes was Tielemans goed voor drie doelpunten en vijf assists, waardoor hij op korte tijd een publiekslieveling geworden is in Leicester.

Premier League \\ Manchester City \\ Leicester City
 
 
 
Reacties.