Emotionele KVM-eigenaar: "Veel mensen zeggen dat het doorgestoken kaart is, dat de Geschillencommissie al besliste. Ik weiger dat te geloven"


Foto: © photonews 28 mei 2019 12:47

Olivier Somers, mede-eigenaar van KV Mechelen, is een geslagen man. Toen hij tijdens de slotpleidooien het woord mocht nemen, stonden de tranen hem in de ogen. Hij kreeg met moeite zijn emoties onder controle.

Somers beweert dat hij net de club heeft opgekuist door de macht van de managers te beperken. "Ik heb vannacht een A4-blad vol geschreven. Ik ben geschrokken over welke verhalen worden opgehangen en hoe vuil het spel gespeeld wordt. Ik heb elke dag alles gedaan om KVM los te krijgen van dergelijke personen", verdedigde hij zich voor de Geschillencommissie.

Somers hoopt dat er naar de feiten gekeken wordt. "We hebben dergelijke makelaars buitengezet, niet na het onderzoek, maar er voor. Momenteel heeft KVM geen enkele speler meer van meneer Veljkovic. Om met hem over dezelfde kam geschoren te worden is zeer pijnlijk. Maar de perceptie is er. Ik ben blij dat ik ten volle heb kunnen meewerken. Ook al zeggen veel mensen dat de Geschillencommissie doorgestoken kaart is, dat alles al beslist is. Dat weiger ik te geloven. Ik dank u."

Beker van België \\ KV Mechelen
 
 
 
Reacties.