Duchâtelet vraagt enorme som voor Charlton Athletic, fan reageert: "Te bang om te komen? Hij zou geen enkel gevaar lopen"

28 mei 2019 09:22

Roland Duchâtelet is niet meteen de meest populaire man bij zijn eigen club, Charlton Athletic. Die dwongen de promotie af naar de Championship, maar de eigenaar was de match aan het volgen op tv. Het leverde hem heel wat kritiek op.

Hijzelf liet weten dat hij "het te riskant" vond. De fans van Charlton zouden zich wel eens kunnen laten gaan, want hij ontvangt nog steeds bedreigingen. Hij wil de club verkopen, maar zou volgens Charlton-fan John Barnes - die een anti-Duchâteletpartij probeerde op te richten tijdens de gemeenteraadsverkiezingen in Sint-Truiden - zowat tussen de 57 en 58 miljoen vragen. 

"Hij probeert nu al twee jaar te verkopen. Misschien zal hij beseffen dat de ploeg niet zoveel waard is. De fans willen hem nog altijd weg", klinkt het bij Barnes in HBvL.

Barnes reageerde ook op de afwezigheid van Duchâtelet bij de promotiematch. “Hij was zogezegd te bang om te komen, maar dat is onzin. Hij zou geen enkel gevaar lopen. De meesten hebben gewoon genoten en niet gedacht aan de problemen met Duchâtelet. Het werd gewoon genegeerd. Er waren in het stadion ook geen protesten tegen hem.”

Johan Walckiers

Charlton Athletic
 
 
Reacties.