Voorzitter van Barcelona drukt geruchten omtrent bondscoach Martinez de kop in

29 mei 2019 07:59

Roberto Martínez, de bondscoach van de Rode Duivels, werd door de Spaanse pers in verband gebracht met een overstap naar FC Barcelona. Hij zou de opvolger worden van Ernesto Valverde.

FC Barcelona werd dan wel Spaans landskampioen, maar in de Champions League gaf het een gewonnen zaak uit handen en in de finale van de Copa del Rey moest het verrassend de duimen leggen voor Valencia.

De Spaanse pers zag de kop van Ernesto Valverde al rollen en stelde prompt een lijstje op met mogelijke opvolgers. Bondscoach Roberto Martínez kwam daar als gedoodverfde kandidaat uit, andere media berichtten dan weer dat hij Thierry Henry zou meenemen als assistent.

Dinsdagavond heeft Barça-voorzitter Josep Bartomeu die geruchten de kop in gedrukt. Hij deelde in een televisieprogramma van Cadena SER mee dat Ernesto Valverde ook volgend seizoen nog in de dug-out zal staan voor de Catalaanse club.

RAC1, het Catalaanse medium dat het ontslag van Valverde had afgeroepen, gaf toe dat het in de fout was gegaan en excuseerde zich.

Hannes Van Gael

Barcelona \\ België
 
 
Reacties.