Unai Emery baalt: "We verdienden meer"


Foto: © photonews 30 mei 2019 00:08

Arsenal ging vanavond zwaar ten onder in de finale van de Europa League. Ze verloren met 4-1 van Chelsea. Arsenal speelde een sterke eerste helft, maar in de tweede helft werden ze helemaal weggespeeld.

Dat zag ook Emery, de trainer van Arsenal. "We wisten dat het moeilijk zou zijn om de CL te halen. en ook nu waren we er weer dicht bij. Helaas was Chelsea beter. De eerste helft hadden we kansen om te scoren, maar ook Cech had één goede redding nodig."

"De eerste goal was heel belangrijk deze match. We maakten daarna fouten en ze hebben schitterende spelers die de fouten kunnen afstraffen. De tweede helft hebben ze al hun kwaliteiten perfect uitgespeeld."

Emery kijkt nu naar de toekomst. "We hebben een jong team en zijn nog aan het bouwen. We zitten heel dicht bij het halen van target. Volgend jaar moeten we een stap voorwaarst zetten met de jonge spelers. Deze finale heeft ons weer een stap verder geraakt. Ben trots op het werk geleverd door de heel jonge groep. Normaal houden we deze groep samen om te evolueren om volgend jaar wel de Champions League te halen."

Europa League \\ Arsenal \\ Chelsea
 
 
 
Reacties.