De weg ligt helemaal open: alle redenen waarom Lukaku voor een nieuw team gaat kiezen

30 mei 2019 15:34

Liefst volgende week zou Romelu Lukaku zijn transfer in kannen en kruiken willen hebben. Dat hij vertrekt bij Manchester United ligt vast, de bestemming normaal gezien ook... Maar er zijn nog hinderpalen op de weg naar Internazionale.

Voor spitsen lijkt Inter een serieuze aantrekkingskracht te hebben: Vieri, Eto'o, Baggio, Balotelli, Podolski, Ronaldo, Ibrahimovic... En straks ook Romelu Lukaku? Het begint steeds meer vorm te krijgen. Luciano Spaletti is weg en Antonio Conte is onderweg. Op het lijstje van de Italiaanse ex-coach van Chelsea staat Lukaku met stip op één.

Hij wou hem al toen hij manager van Chelsea werd, maar zijn bestuur was toen niet daadkrachtig genoeg. Manchester United ging er mee lopen en dat wil hij zich geen tweede keer laten overkomen. Het helpt natuurlijk dat Conte een goeie relatie heeft met de manager van Lukaku, Federico Pastorello.

Geen eerste viool meer bij United

Dat hij Man U gaat verlaten staat al een tijdje vast. Ole Gunnar Solskjaer is van plan om vol de kaart van Marcus Rashford te trekken en een rol als tweede viool ligt Big Rom niet. Hij wil spelen voor een manager die het volle vertrouwen in hem heeft. Antonio Conte dus... 

Lukaku en zijn entourage hebben al verkennende gesprekken gehad met de Italianen, maar nu moet dat dus in een stroomversnelling komen. Voor hij aansluit bij de Rode Duivels? De kans is klein...

Premier League \\ Serie A \\ Manchester United \\ Inter Milaan \\ België
 
 
 
Reacties.