"Dan zijn er misschien maar vier profclubs meer": Veljkovic en zijn advocaten gaven geen repliek meer deze week, want alles is gezegd?


Foto: © photonews 31 mei 2019 22:59

Geen Dejan Veljkovic op de Geschillencommissie Hoger Beroep deze week, maar opvallend: ook zijn advocaten stuurden hun kat. Welke reden daar achter zat?

Alle makelaars, KV Mechelen en Waasland-Beveren en andere betrokken personen? Ze konden allemaal - net als de betrokken partijen als Beerschot en Sporting Lokeren - hun zegje komen doen maandag en dinsdag en antwoorden op de uiteenzetting van Kris Wagner afgelopen zaterdag.

Opmerkelijk was echter dat noch Veljkovic, noch een van zijn advocaten het woord kwam nemen op de Geschillencommissie Hoger Beroep. Klaarblijkelijk hadden zij niets meer te zeggen op de uiteenzetting van Wagner.

Eerder had Kris Luyckx zich al duidelijk uitgelaten in de zaak, omdat Veljkovic als spijtoptant niet mag spreken op de Geschillencommissie. Hij haalde daarbij uit naar diverse voetbalmecenassen als Roger Lambrecht die zich ook zouden verrijkt hebben met zwarte geld. 

Vier clubs?

"Er zijn trainers die geld hebben verdiend aan transfers van spelers. Of aan het opstellen van bepaalde spelers. Dat zal later blijken en is volgens onze bescheiden mening ook competitievervalsing. Nu kunnen we daar nog niet vrijuit over spreken", klonk het in Het Nieuwsblad.

Of zoals hij het in Sport/Voetbalmagazine al verwoordde:  "Alle clubs waarmee Veljkovic werkte, hebben boter op het hoofd. Als men de licenties van al die clubs moet afnemen, blijven er in 1A misschien maar vier clubs over."

Jupiler Pro League \\ Beker van België \\ Anderlecht \\ Antwerp \\ Club Brugge \\ KRC Genk \\ Sporting Lokeren \\ Standard \\ KV Mechelen \\ Moeskroen \\ Waasland-Beveren
 
 
 
Reacties.