'Ronaldo probeert overbodige speler van Real Madrid naar Juventus te lokken'


Foto: © photonews 02 juni 2019 22:57

Waar ligt de toekomst van James Rodriguez? Hij zal komende zomer wellicht een van de vele hoofdrolspelers zijn in een drukke transferperiode. Juventus zou een van de kandidaten zijn om hem aan te werven.

Eind juni komt er een einde aan de tweejarige uitleenbeurt van James Rodriguez van Real Madrid aan Bayern München. De Rekordmeister heeft nog even de tijd om de afkoopclausule van iets meer dan 40 miljoen euro te betalen, maar lijkt die optie niet te zullen lichten.

Dan maar een terugkeer naar Real Madrid, maar ook daar zitten ze niet te wachten op de Colombiaanse international, ook al heeft hij er nog een lopend contract tot 2021. Volgens BILD zou James weleens herenigd kunnen worden met zijn vriend en ex-ploegmaat Cristiano Ronaldo.

De Portugees zou volgens het Duitse medium al verschillende gesprekken hebben gehad met James via FaceTime. Daarin heeft CR7 de aanvallende middenvelder willen overhalen om voor Juventus te kiezen. Naast hun vriendschappelijke band speelt er nog een factor mee. Beide spelers laten hun zaakjes regelen door makelaar Jorge Mendes.

Serie A \\ Primera Division \\ Juventus \\ Bayern München \\ Real Madrid
 
 
 
Reacties.