Blijven of vertrekken? Moeilijke keuze voor Origi: "De pikorde is na zijn belangrijke goals toch niet gewijzigd"


Foto: © photonews 02 juni 2019 16:53

Divock Origi heeft een schitterend seizoenseinde beleefd. Na de interlands kan hij dan ook met een bijzonder goed gevoel op vakantie. Maar ook zonder zorgen? Want hij staat voor een verscheurende keuze: blijven bij Liverpool of toch vertrekken?

Want Firminho, Mané en Salah lijken te blijven en dan is er voor de Rode Duivel enkel een plaats op de bank weggelegd. Marc Degryse vindt dat hij moet blijven, analist Peter Vandenbempt heeft er een ander idee over. "Je krijgt nu de indruk dat Origi een fantastisch seizoen gespeeld heeft", zegt hij bij Sporza.

"In de competitie maakte hij twee belangrijke goals en dan in de Champions League natuurlijk. Het jaar is voor hem op een geweldige climax geëindigd, maar dat veegt toch niet weg dat hij het hele seizoen uit beeld is geweest."

Wil Origi basisspeler worden, moet hij een andere club zoeken. "De pikorde is na zijn belangrijke goals niet gewijzigd, denk ik. Na een moeilijk seizoen en een paar moeilijke jaren was het wel een fantastisch moment voor hem. Een beetje vergelijkbaar met zijn doelpunt tegen Rusland op het WK, toch al 5 jaar geleden."

Champions League \\ Liverpool FC \\ Tottenham
 
 
 
Reacties.