Teleurgestelde Pochettino: "Niemand zal zich herinneren dat we meer verdienden"

02 juni 2019 10:47

Een vroege tegengoal heeft Tottenham de das omgedaan in de finale van het kampioenenbal. Het Londense team had de grootste moeite om daarna een vuist te maken en kreeg in de slotfase nog een genadeklap van Divock Origi te verwerken.

"De penalty veranderde onze plannen", stak Mauricio Mochettino van wal op de persconferentie. "Die had een gigantische impact op de match. Wij domineerden de wedstrijd, maar zij waren klinisch efficiënt voor de goal en wij misten wat kansen."

"Het was een finale en daarin gaat het om winnen en niet over goed spelen of over balbezit of drie keer zoveel op doel schieten als Liverpool. Ik wil hen feliciteren want hun seizoen was echt onwaarschijnlijk", ging de Argentijnse coach verder. Liverpool werd vicekampioen, Tottenham strandde op de vierde plek in de Premier League.

"Niemand zal zich herinneren dat we meer verdienden", rondde Pochettino af. "Aan hun ploeg werd 3 à 4 jaar gebouwd, terwijl wij in een stadion investeerden. Er ging nul euro naar transfers. Als we hadden gewonnen was dit zeer uitzonderlijk. Hoeplijk is dit de start van een goede periode."

Champions League \\ Liverpool FC \\ Tottenham
 
 
 
Reacties.