Meunier zet PSG onder druk: "Ik wil met plezier mijn contract uitdoen"


Foto: © Voetbalkrant.com 03 juni 2019 11:34

Thomas Meunier stelde vandaag in het Constant Vanden Stock-stadion zijn kunstproject 'Play it Art' voor. Maar daarover later meer, want we konden hem ook even strikken over zijn toekomst en zijn situatie bij PSG.

Meunier wordt veelal gelinkt aan een transfer, maar PSG vraagt 30 miljoen euro voor de 27-jarige Rode Duivel, die zijn laatste contractjaar gaat beginnen bij de Parijzenaars. Hij staat dan ook sterk als hij een transfer wil, want volgende zomer mag hij gratis weg. En wie tussen de lijnen kan lezen, weet dat hij in onderstaande betoog zijn club toch wat onder druk zet. 

"Mijn seizoen was goed tot begin januari. Daarna sukkelde ik met blessures en stond ik drie maand aan de kant. Ik ben dat niet gewend en dat was toch moeilijk", begon hij. "Mijn toekomst? Het is de bedoeling dat ik terug bij PSG begin. Ik wou over een contractverlenging spreken, maar dat is nu ook van tafel blijkbaar. Ik ben dus klaar om te blijven."

Manchester United en Arsenal

Dit gezegd zijnde, hij is natuurlijk niet ongevoelig voor de interesse van clubs als Arsenal en Manchester United. Maar die transfersom zou wel eens een 'dealbreaker' kunnen zijn. "Het voordeel van bij PSG te voetballen is dat je toch wel in de kijker staat. Van daaruit kan je makkelijk een mooie club vinden."

Als hij straks toch aan de onderhandelingstafel wil zitten, zal PSG toch ook moeten overwegen dat ze volgend jaar geen euro meer voor hem krijgen. "Het is allemaal mooi om te lezen. Manchester United en Arsenal zijn fantastische clubs. Maar ik wil wel blijven hoor. Als PSG me niet meer wil, moeten ze dat zeggen en zullen we een oplossing moeten zoeken. Maar zoals gezegd: ik heb nog een jaar contract en wil me daar ook aan houden."

Premier League \\ Ligue 1 \\ Manchester United \\ PSG \\ België
 
 
 
Reacties.