Gent haalt (gek genoeg?) meteen twee spelers op zelfde positie in huis: eentje uit de JPL, eentje uit dé talentenfabriek

04 juni 2019 06:36

Zal Arnaud Souquet deze zomer de Ghelamco Arena verlaten? Het zou zomaar kunnen, want de Buffalo's gaan zich eerstdaags versterken met liefst twee rechtsachters.

Alessio Castro-Montes lijkt van Eupen naar KAA Gent te zullen komen. Over die deal werd eerder al gesproken en een akkoord zou nakend zijn.

Ondertussen laat Het Laatste Nieuws nu weten dat ook met Reuben Yem een akkoord is gevonden en dat ook hij eerstdaags zou overkomen van AS Trencin. Opmerkelijk: Yem speelde al eens een seizoen bij de Gentse U19.

Trencin

Bij die Slowaakse talentenfabriek gingen de Belgische clubs de voorbije jaren al heel vaak gaan shoppen. Moses Simon, Leon Bailey of Wesley Moraes? Het zijn maar drie van de vele namen.

Castro-Montes kan natuurlijk ook als winger op links én rechts worden uitgespeeld of als aanvallende middenvelder, maar met de komst van mogelijk twee rechtsachters lijken de dagen van Souquet bij Gent geteld.

Europa League \\ KAA Gent \\ Eupen \\ Trencín
 
 
 
Reacties.