Gert Verheyen gaat opnieuw voor zijn 'oude job' en laat Club Brugge links liggen: "Ook voor mezelf een verrassende keuze"

04 juni 2019 21:35

Gert Verheyen gaat volgend seizoen dan toch niet aan de slag bij Club Brugge. De ex-coach van Oostende legde het aanbod van blauw-zwart naast zich neer en gaat zich opnieuw toeleggen op een job als analist en cocommentator.

Gert Verheyen kon assistent worden van nieuwe hoofdcoach Philippe Clement, maar Verheyen koos dan toch voor een andere uitdaging. Hij gaat net als vroeger aan de slag als analist bij Sporza en cocommentator bij Proximus Sports. 

"Dat is ook voor mezelf een verrassende keuze", aldus Verheyen bij Sporza. "Als ex-speler van Club Brugge was het aanbod van Club heel aanlokkelijk, maar na grondige overwegingen ben ik erg blij dat ik de knoop heb doorgehakt. Terug naar Club gaan zou misschien als thuiskomen gevoeld hebben. Maar terugkeren naar Sporza, Woestijnvis en Proximus is voor mij ook helemaal thuiskomen."

Verheyen begon vorig seizoen aan zijn eerste avontuur als hoofdcoach van KV Oostende, maar dat werd geen groot succes. In maart stapte Verheyen zelf op. 

Bart Ver Elst

Club Brugge \\ KV Oostende
 
 
Reacties.