Harde tante van Chelsea begint Real op de zenuwen te werken


Foto: © photonews 05 juni 2019 10:27

Ze kwamen met z'n tweeën rustig binnen geslenterd, de broers Hazard. Cool als altijd. Het enige verschil: Thorgan heeft zijn droomtransfer al te pakken, terwijl Eden nog steeds wacht. En dat begint ook wel wat op zijn zenuwen te werken.

Maar hij hangt volledig af van Marina Granovskaia, de sportief directeur van Chelsea. Die staat bekend als harde tante om de onderhandelingstafel. En ze is die reputatie alvast weer aan het waar maken. Real Madrid hoopte al dagen een akkoord te hebben over de transfer van Hazard, maar Granovskaia blijft vasthouden aan de 130 miljoen die ze eerst hadden vastgelegd.

Real zit intussen al over de 100 miljoen, maar wil - voor een speler die zijn laatste contractjaar ingaat - niet tot het uiterste gaan. Dat terwijl Granovskaia volgens HLN de laatste eurocent uit de zakken van de Koninklijke wil halen. Real heeft een transferbudget van 300 miljoen, maar gaf al zo'n 205 miljoen uit aan nieuwe aanwinsten Jovic, Mendy, Militao en Rodrygo. En Zidane wil ook nog een centrale verdediger. Ze zullen dus moeten verkopen.

Primera Division \\ Europa League \\ Chelsea \\ Real Madrid \\ België
 
 
 
Reacties.