Cercle Brugge heeft persoonlijk akkoord met nieuwe coach, nu nog met zijn club


Foto: © photonews 06 juni 2019 08:24

Zoals gisteren al gezegd: Cercle Brugge gaat voor Besnik Hasi als opvolger van Laurent Guyot. De Albanese Belg was het voorbije seizoen met succes trainer van Al Raed in Saoudi-Arabië. Maar hij ziet een terugkeer zeker zitten.

Hasi heeft volgens HLN zelfs al een persoonlijk akkoord met Cercle. Er moet wel nog een overeenkomst gevonden worden met Al Raed, waar hij nog tot eind juli vastligt. De Vereniging wil die anderhalve maand afkopen en stuurde sportief directeur François Vitali om de onderhandelingen af te ronden. "Ik heb geen enkele reden om eraan te twijfelen dat het in orde gaat komen met de coach die we willen", zegt voorzitter Frans Schotte.

Cercle wil de naam Hasi immers nog niet laten vallen, ondanks dat het zeker over hem gaat. "Wij zullen pas communiceren zodra we de handtekening van onze wenscoach onder het contract hebben. Maar de gesprekken met de trainer met wie we de komende jaren willen werken zijn vergevorderd. Deze coach kent Cercle al geruime tijd en ziet dat we de voorbije jaren op vele vlakken grote stappen vooruit hebben gezet. Dat is ook de reden waarom hij naar Cercle wil komen."

Cercle Brugge
 
 
 
Reacties.