Tielemans licht tipje van de sluier: "Akkoord met Monaco over vertrek" en "Er is al contact geweest met grote clubs"

06 juni 2019 18:19

Tielemans maakte tijdens de wintermercato de overstap van AS Monaco naar Leicester City. In de Premier League liet de Rode Duivels geregeld menig monden openvallen. Zijn sensationele tweede seizoenshelft lijkt hem dan ook geen windeieren te leggen.

In aanloop naar de EK-kwalificatiewedstrijd tegen Kazachstan van aanstaande zaterdag stond Youri Tielemans de pers te woord. De 22-jarige ex-Mauve bevestigt zijn vertrek uit het prinsdom: “De kans is erg klein dat ik terugkeer naar Monaco."

Stabiliteit

De middenvelder snakt na het turbulente halfjaar bij Monaco naar zekerheid: “Ik wil een stabiele toekomst en niet elk jaar van club veranderen. Ik mik dus op een definitieve transfer, naar een club in een Europese topcompetitie. De voorbije weken is er onderhandeld met verschillende clubs. Het klopt dat diverse grote clubs hebben gepolst bij mijn management.”

Praatje met Pep

"Ik sta voor veel clubs open en ben positief gestemd. Het belangrijkste is dat ik veel kan spelen. Het klopt dat ik na de wedstrijd bij Manchester City enkele woorden heb gewisseld met Pep Guardiola, maar daar moeten jullie verder niets achter zoeken.”

Premier League \\ Leicester City \\ België
 
 
 
Reacties.