Net nu? Officieel: Beerschot haalt pion weg bij ... KV Mechelen

07 juni 2019 11:56

Het was dit seizoen een ferme strijd op het veld tussen KV Mechelen en Beerschot-Wilrijk, door 'Operatie Propere Handen' heeft alles nog een ferme bijsmaak gekregen. En nu trekt een pionnetje van Malinwa naar Beerschot.

Beerschot heeft namelijk zijn technische commissie weten te versterken met Sander Van Praet. Hij zal de technische staf en de jeugdwerking ondersteunen. "Ik word lid van een sterke technische commissie", aldus Van Praet op de webstek van De Mannekes.

"Deze club heeft een opmars ingezet en positioneert zich tussen de elite. Dat de investeerders naar 30-35% zelfopgeleide spelers in de A-kern willen gaan? Dat heeft zeker meegespeeld in mijn beslissing. Ik kijk er naar uit om de beste jongeren te helpen in de stap naar het eerste elftal."

Uitstekende jeugdwerking

"Een stad als Antwerpen heeft enorm veel potentieel. Als je ziet wat hier allemaal gepasseerd is: Nainggolan, Vertonghen, Vermaelen, Dembélé, Alderweireld, ... Dat zegt genoeg. Beerschot is bekand voor zijn uitstekende jeugdwerking."

Van Praet komt over van KV Mechelen, eerder was hij ook al actief bij Al Ahli, de voetbalfederatie van Saudi-Arabië en bij Voetbal Vlaanderen. 

Beker van België \\ Beerschot \\ KV Mechelen
 
 
 
Reacties.