Bart Verhaeghe stapt op als ondervoorzitter van de KBVB

07 juni 2019 17:40

Bart Verhaeghe heeft zijn vertrek bij de Koninklijke Belgische Voetbalbond aangekondigd. Dat communiceerde Club Brugge vrijdag op de eigen webstek.

"Bart Verhaeghe, sinds 2016 lid van de Raad van Bestuur van de KBVB, neemt eind deze maand afscheid als bestuurder en vicevoorzitter van de Koninklijke Belgische Voetbalbond", stond er vrijdagnamiddag te lezen op de website van Club Brugge.

Verhaeghe beschouwt zijn werk voor de voetbalbond als afgerond en wil opnieuw meer aandacht gaan besteden aan andere projecten, onder meer het voorzitterschap van Club Brugge.

"Als clubvoorzitter sta ik voor heel wat uitdagingen, zoals het stadiondossier en de verdere professionalisering van Club", legde Verhaeghe uit. "Ik heb alle vertrouwen in het management van de KBVB en in mijn opvolging binnen de Raad van Bestuur."

Tot slot blikte Verhaeghe met een positief gevoel terug op zijn passage bij de KBVB. "We hebben de bond, die in 2016 nog met een verlies van 8 miljoen euro kampte, kunnen ombuigen naar een financieel gezonde federatie die dit jaar zelfs 13 miljoen euro winst boekt."

Club Brugge
 
 
 
Reacties.