Igor Vetokele gratis aangeboden bij mogelijk zijn vierde Belgische club


Foto: © photonews 07 juni 2019 11:37

Als transfervrije speler behoort een terugkeer naar de Jupiler Pro League zeker tot de mogelijkheden van Igor Vetokele. Zijn avontuur bij Charlton Athletic zit erop.

De passage van Igor Vetokele bij Charlton Athletic was geen onverdeeld succes. In 2014 verkaste de aanvaller, die intussen international is bij Angola, van Kopenhagen naar de Britse club. In vijf jaar tijd speelde hij er 86 matchen.

Op Engelse loonlijst werd hij uitgeleend aan Zulte Waregem (een half jaar) en aan Sint-Truiden (anderhalf jaar) en mogelijk staat hij voor alweer een terugkeer naar de Belgische competitie.

KV Oostende

De 27-jarige aanvaller, die einde contract is bij Charlton, werd aangeboden bij KV Oostende. Dat meldt Het Belang van Limburg. Oostende is al druk in de weer met de transfers van volgend seizoen en zoekt nog een aanvaller. Tom De Sutter kreeg bijvoorbeeld nog geen nieuw contract en mag straks misschien beschikken.

Vetokele genoot zijn jeugdopleiding bij KAA Gent, maar speelde nooit op het hoogste niveau voor de Buffalo's. Zijn doorbraak forceerde hij bij Cercle Brugge.

KV Oostende
 
 
 
Reacties.