Manchester City zet vol in op de komst van Portugees international


Foto: © photonews 07 juni 2019 12:53

Ondanks dat Manchester City opnieuw een topseizoen kende, is het toch opnieuw van plan om zijn selectie grondig te versterken. De Portugese international Joao Cancelo zou de volgende aankoop moeten worden.

Als we verschillende Engelse en Italiaanse media mogen geloven, staat Joao Cancelo dicht bij een overstap naar Manchester City. De Engelse landskampioen zou een bedrag van meer dan 55 miljoen euro over hebben voor de Juventus-verdediger die zowel als rechtsback als rechtermiddenvelder uit de voeten kan. 

Einde verhaal Danilo? 

Na een minder geslaagd avontuur bij Inter Milaan besloot Juventus Cancelo vorige zomer voor een bedrag van 40 miljoen euro over te nemen van het Spaanse Valencia. Een geslaagde transfer want Cancelo werd een vaste waarde in de basisploeg van Massimiliano Allegri. Na een jaar Turijn lijkt de Portugees dus al te kiezen voor een avontuur in de Premier League.

Een transfer van Cancelo zou bij Manchester City einde verhaal betekenen voor Danilo. De Braziliaanse verdediger kwam dit seizoen al niet heel veel meer aan spelen toe en lijkt dan ook helemaal overbodig te worden in het Etihad Stadium. 

Premier League \\ Serie A \\ Manchester City \\ Juventus
 
 
 
Reacties.