Thorgan Hazard zit op hete kolen om voor de 'gele muur' te spelen: "Witsel moest me niet overtuigen"

07 juni 2019 09:20

Het wordt de transferzomer van de Hazards. Kylian zette zijn kribbel onder een verbintenis bij Cercle, Real wacht nog op een handtekening van Eden en Thorgan ruilde het ene Borussia (Mönchengladbach) in voor het andere (Dortmund).

Enkele weken voor de transfer van Thorgan Hazard naar Borussia Dortmund officieel werd, was het al duidelijk dat de flankspeler zijn zinnen had gezet op een vertrek naar BVB. "Het is een grote club en het is een mooie stap in mijn carrière", aldus de Rode Duivel bij RTBF.

"Ik ben blij dat ik er al enkele Franstalige spelers bij de club zitten en dat ik al met de trainer heb mogen samenwerken (Favre bij Gladbach, nvdr.). Het is uiteraard ook leuk dat ik de kleedkamer zal delen met Witsel." Al heeft die niet zo'n grote rol gespeeld in het beslissingsproces van Thorgan Hazard.

"Hij heeft me niet moeten overtuigen. Als een club zoals Dortmund komt aankloppen, dan heb je zin om er naartoe te gaan. Ik kan niet wachten om voor hun supporters te spelen in dat grote stadion. Ik heb al veel over hun 'Gele Muur' gehoord en heb het uiteraard al met mijn eigen ogen gezien", aldus Hazard. Maar voordat hij daar aan de slag gaat is er nog het tweeluik met de Rode Duivels.

Bundesliga \\ Borussia Dortmund \\ België
 
 
 
Reacties.