"Afscheid valt me zwaar": Julie Biesmans en Tessa Wullaert over het einde van Aline Zeler als voetbalster

08 juni 2019 11:59

De wedstrijd tegen Thailand was de allerlaatste voor Aline Zeler. De Red Flame neemt afscheid van het actief voetbal. Diverse Red Flames hebben lange tijd met haar mogen spelen. Zij nemen nu ook afscheid.

"Ze is er van in het begin bijgeweest en heeft haar steentje bijgedragen om te staan waar we nu staan", aldus Julie Biesmans over haar ex-collega bij Standard en de Red Flames.

"Ze was ook altijd in voor een grapje. We gaan haar zeker missen. Er waren zoveel leuke momenten met haar, we hebben kampioenschappen behaald en samen het EK gehaald. Maar er waren ook moeilijke momenten, achteraf koester je die ook."

Dankbaar

"Ik heb veel tijd met Aline gespendeerd, dit afscheid valt me zwaar", pikte ook Tessa Wullaert in. "We warmden altijd samen op, we zaten altijd naast elkaar op de bus en aan tafel hebben we veel met elkaar gepraat."

"Toen ik 17 was en bij de nationale ploeg kwam, heeft ze mij meteen onder haar vleugels genomen. Dat zijn dingen die je nooit gaat vergeten en waar je dankbaar voor bent."

Aernout Van Lindt

België
 
 
Reacties.