Hazard plaatst een emotionele boodschap voor de Chelsea-fans op Facebook: "Tot in de Champions League"


Foto: © photonews 08 juni 2019 08:25

Eden Hazard arriveerde bij Chelsea toen hij een jongen van 21 was en verlaat de club door de grote poort als een 28-jarige man. In een emotionele boodschap voor de fans van 'The Blues' bedankt hij hen voor de jarenlange steun.

Het nieuws was nog maar pas officieel gemaakt door alle partijen of Hazard plaatste zijn boodschap op Facebook. "Chelsea verlaten was een van de grootste en moeilijkste beslissingen van mijn carrière", stak Hazard van wal in zijn brief.

Hij vroeg ook om een beetje begrip van de Chelsea-fans. "Het was geen geheim dat het mijn jongensdroom was om op een dag voor Real Madrid te spelen. Ik hoop dat jullie begrijpen dat ik deze uitdaging moest aangaan. Laat wel een ding duidelijk zijn: ik heb van elk moment bij Chelsea genoten en nooit heb ik er zelfs maar over nagedacht om Chelsea te verlaten voor een andere club dan Real."

"Chelsea en vooral de fans zullen altijd een speciale betekenis hebben voor mij. Ik hoop dat we volgend seizoen -en alle andere seizoenen- tegen elkaar geloot worden in de Champions League zodat we elkaar snel weer zien."

Lees de volledige brief in de facebookpost hieronder.

Primera Division \\ Europa League \\ Chelsea \\ Real Madrid
 
 
 
Reacties.