Hoerastemming in analistenwereld na terugkeer Verheyen: "Het is alsof je Jan Mulder naar de kant haalt en Gert Verheyen het veld opstuurt"


Foto: © photonews 08 juni 2019 19:02

Gert Verheyen wees een avontuur bij zijn grote liefde Club Brugge af voor een terugkeer naar het vertrouwde nest van de analistenwereld. Karl Vannieuwkerke kan de keuze van de ex-trainer van Oostende wel smaken.

De terugkeer was voor velen een verrassing, ook Vannieuwkerke viel uit de lucht: "Ook voor mij is de keuze van Gert een grote verrassing", zegt de Sporza-presentator bij De Krant van West-Vlaanderen. 

"Niet alleen omdat hij een functie van Club Brugge naast zich neerlegt, maar vooral omdat hij het trainerschap nu alweer de rug toekeert."

Schietschijf

"Ik zit met veel (ex-)trainers/analisten samen. Zij beamen dat je als analist een heel comfortabele positie hebt. Je kunt ongestoord je mening geven en wordt zelf niet als schietschijf gebruikt."

"Ik ben superblij dat Gert weer analist wordt. Het is alsof je Jan Mulder naar de kant haalt en Gert Verheyen het veld opstuurt. Voor ons is de terugkeer van Gert een godsgeschenk", besluit Vannieuwkerke. 

KV Oostende
 
 
 
Reacties.