Overnemer van Lokeren heeft goed nieuws voor De Boeck, maar - "Gaan er van uit dat we in 1B starten"


Foto: © photonews 08 juni 2019 08:03

De deal tussen overnemer Louis De Vries en Lokeren is nog niet helemaal beklonken, maar de nieuwe grote man van de Waaslanders gaat er van uit dat de laatste punten en komma's volgende week worden gezet. Ondertussen had hij al nieuws voor trainer Glen De Boeck.

Glen De Boeck is sinds januari aan de slag als trainer van Sporting Lokeren, maar de 47-jarige coach kon de degradatie niet afwenden.Zijn contract loopt nog tot eind deze maand en hij liet al optekenen dat hij graag zou blijven. En dat mag hij ook van de nieuwe eigenaar.

"Ik heb met Glen de afspraak gemaakt dat hij mag blijven als wij zouden komen. Maandag beginnen de trainingen al, maar dit weekend zullen we gebruiken om uitgebreid met Glen en zijn staf te praten", zei De Vries bij Sporza.

Versterkingen

Of dat nu in 1A of 1B zal zijn, dat zal pas blijken na de uitspraken in de beroepsprocedures. "Ook met de spelers zullen we de komende dagen praten, om te kijken wat hun ambitie en motivatie is. Want we gaan ervan uit dat we in 1B zullen starten. Ik hou er dan ook rekening mee dat er een paar jongens zullen weggaan, maar we mikken ook op enkele versterkingen", besloot de overnemer van Lokeren.

Jupiler Pro League \\ Sporting Lokeren
 
 
 
Reacties.