Louis De Vries, de nieuwe sterke man van Lokeren: "Mijn voorstel was financieel niet het beste" & "Meteen mijn makelaarslicentie ingeleverd"

08 juni 2019 10:39

Roger Lambrecht heeft eindelijk een overnemer gevonden voor 'zijn' Lokeren. En hij koos niet eens voor de hoogste bieder, zo blijkt.

Geen 20 miljoen, waar Roger Lambrecht in het verleden soms over sprak, maar maximum acht miljoen euro. Dat is volgens Gazet van Antwerpen het bedrag dat Louis De Vries betaalde om Lokeren over te nemen van de bandenmagnaat.

"Lambrecht had ook andere voorstellen, die financieel veel beter waren. Maar hij heeft die opzijgeschoven om met mij in zee te gaan", verklaarde De Vries bij Sporza. "Het waren intensieve onderhandelingen en Lambrecht heeft altijd het belang van de club voor ogen gehouden. Hij laat nu zijn kindje achter, ik heb laten weten dat het in goeie handen is."

De Vries was in het verleden ook al actief bij Germinal Beerschot. Bovendien is hij een makelaar. "Meteen nadat ik het contract ondertekende heb ik mijn makelaarslicentie ingeleverd. Het is de 2e keer in mijn carrière dat ik dat doe. Eerder ook met Germinal Beerschot, maar dat was geen goed idee, want toen had ik een bloeiend kantoor", besloot de nieuwe sterke man van Lokeren.

Jupiler Pro League \\ Sporting Lokeren
 
 
 
Reacties.