'Vijfkoppige shortlist Sint-Truiden uitgelekt, interesse in sterkhouders zwelt aan'


Foto: © photonews 08 juni 2019 12:32

STVV kan terugblikken op een prima seizoen. Onder de ervaren hand van Marc Brys grepen de Kanaries net naast een play-off 2 ticket. De Limburgers willen zich wapenen om komend seizoen opnieuw competitief te zijn, maar er is ook interesse in enkele van hun sterkhouders.

Op inkomend vlak lijkt STV met Modou Diagne, na Mathieu Troonbeeckx, zijn tweede zomeraanwinst bijna binnen te hebben. Volgens Het Nieuwsblad staan enkel nog de medische testen een overgang van de centrale verdediger naar Stayen in de weg. 

Verlanglijstje

Maar daar is de honger van de Kanaries nog niet mee gestild. Het Laatste Nieuws duidt ook Ali Alipour, Sieben Dewaele (Anderlecht), Stef Peeters (Caen) en ook Musa Barow (Atalanta) als zomertargets aan. 

Leegloop dreigt

Aan uitgaande zijde moeten de Limburgers dan weer het vertrek van enkele basispionnen vrezen. Tomiyasu, Endo en Teixeira werden in de wandelgangen al druk geciteerd als mogelijke vertrekkers. Met Yohan Boli komt daar nu nog een naam bij. 

Volgens Het Belang van Limburg geniet de 25-jarige Ivoriaan interesse van VfB Stuttgart, de club van Orel Magala. Opvallend is dat de Duitse degradant Musa Barow, ook gewild door STVV, als plan B achter de hand houdt. 

Sint-Truiden
 
 
 
Reacties.