Streakster toont geen berouw: "Ik kreeg berichtjes van Liverpool-spelers" & "Dat was niet de laatste keer"


Foto: © photonews 09 juni 2019 21:50

De spelers van Liverpool en Tottenham waren niet de enigen voor wie een hoofdrol was weggelegd in de finale van de Champions League. De Oscar voor 'Best Supporting Actress' ging naar Kinsey Wolanski, de dame die in badpak reclame kwam maken voor de pornowebsite van haar vriend.

Haar stunt zou naar verluidt meer dan vier miljoen euro waard zijn geweest -de publiciteitswaarde- en haarzelf heeft het ook geen windeieren gelegd. "Nadat ik werd vrijgelaten uit de gevangenis was mijn volgerstotaal op Instagram gestegen van 300.000 naar meer dan twee miljoen", aldus Wolanski in The Sun.

"Tegen dat ik 30 jaar ben wil ik er zo veel geld aan verdiend hebben dat ik op pensioen kan gaan. Zulke stunts ga ik nog vaker doen", gaf ze toe.

Werkelijk iedereen in het stadion had haar aandacht, ook de spelers. "Ik ga geen namen noemen, maar enkele spelers van Liverpool hebben me flirterige berichtjes gestuurd. Een speler stuurde me een emoticon met hartjes en een andere zei: 'Ik heb je wel gezien tijdens de match'."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Did I distract #8 a little too much?

Een bericht gedeeld door Kinsey Wolanski (@kinsey_sue) op

Champions League \\ Liverpool FC \\ Tottenham
 
 
 
Reacties.