Goblet na een jaar zonder club: "Altijd geweten dat ik de kwaliteiten heb voor 1A"


Foto: © photonews 11 juni 2019 15:23

Merveille Goblet zat een jaar zonder club, maar wil volgend seizoen zijn carrière opnieuw op de rails krijgen bij Cercle Brugge.

Na drie seizoenen bij Waasland-Beveren verlengde Goblet er zijn contract niet meer vorige zomer. “Ze hadden mij een voorstel gedaan, maar dat voldeed niet aan mijn verwachtingen”, vertelde hij in een gesprek met onze collega’s van Walfoot. “Waasland-Beveren wou niet opnieuw onderhandelen en dus werd ik een vrije speler.”

“Ik kreeg aanbiedingen uit Estland en Roemenië, maar die weigerde ik. Ik kon ook naar de Engelse derde klasse, maar daar zou ik tweede doelman worden. Dat zag ik niet zitten.”

“Ik hield mijn conditie op peil door te zaalvoetballen en trainde ook een tijdje mee met Union, waar ik op een bepaald moment ook had kunnen tekenen. Maar ik wist dat ik de kwaliteiten had voor 1A.”

Uiteindelijk tekende Goblet dus bij Cercle Brugge. En Goblet kan niet wachten om aan het nieuwe seizoen te beginnen. “Fysiek ben ik in orde, maar ik wil zo snel mogelijk weer matchritme opdoen. Ik wil Cercle Brugge helpen om de doelstellingen te bereiken en zo hoog mogelijk te eindigen”, besloot hij.

Cercle Brugge \\ Waasland-Beveren
 
 
 
Reacties.