Supporters Real Madrid lyrisch over komst Eden Hazard: "Hij is de beste speler ter wereld!"

13 juni 2019 20:28

Eden Hazard is officieel voorgesteld bij Real Madrid. De supporters die speciaal naar het stadion zijn gekomen, zijn meer dan tevreden met deze transfer. Enkele supporters vinden hem zelfs de beste speler ter wereld.

Er was enorm veel volk op de been gekomen om de voorstelling van Real Madrid bij te wonen. Ze wilden dit voor geen geld van de wereld missen. "We kennen Hazard al heel lang. Een nieuwe speler is altijd bijzonder en zeker als het zo'n topspeler is. Hopelijk hebben we er nog veel plezier aan", vertelde een supporter aan Het Nieuwsblad.

Andere supporters vinden Hazard dan weer de beste speler ter wereld. "Hij heeft bij België en Chelsea genoeg bewezen hoe fantastisch hij is. Hazard is gewoon de beste speler ter wereld", aldus een uitzinnige Real Madrid-supporter.

Nog transfers

Het was al een drukke transferperiode voor Real Madrid. Ze hebben met onder meer Jovic al enkele versterkingen gehaald, maar daar zou het nog niet bij stoppen. Eriksen en Pogba worden nog genoemd om het middenveld te versterken. 

Nils Wens

La Liga \\ Real Madrid \\ België
 
 
Reacties.