Roberto Carlos over Eden Hazard: "Hij komt om alles te winnen"

13 juni 2019 17:54

Roberto Carlos voetbalde tussen 1996 en 2007 voor Real Madrid. Hij is dan ook goed geplaatst om de transfers van de Koninklijke te beoordelen.

“Vorig seizoen bracht niet wat we hadden verwacht”, vertelde hij in een gesprek met Goal. “Maar we mogen ook niet vergeten wat Real in de voorgaande vijf seizoenen realiseerde.”

“Eigenlijk moet de prioriteit op de competitie liggen, maar de laatste jaren ging het zodanig goed in de Champions League, dat we de andere competities bijna vergaten”, aldus Carlos.   

“Hazard is een speler van het allerhoogste niveau. Die komt om alles te winnen: de Champions League, de competitie én de Beker. Jovic is dan weer een speler die met heel veel enthousiasme naar Madrid komt.”

Tenslotte had Carlos het ook nog over de linksachter, waar Ferland Mendy zijn landgenoot Marcelo wel eens zou kunnen aflossen.

“De stijl van Marcelo valt niet te vergelijken met de mijne. Ik speelde altijd dicht bij de lijn, maar Marcelo heeft enorm veel kwaliteiten met en zonder bal. Hij is de beste linksachter ter wereld. Volgens mij blijft hij gewoon bij Real.”

Simon Wauters

La Liga \\ Real Madrid \\ Eintracht Frankfurt \\ België
 
 
Reacties.