Franse topspits naar Real Madrid? "Hij blijft zeker hier"

18 juni 2019 09:34

Het is al een tijd geweten dat Kylian Mbappé in de belangstelling van Real Madrid staat. Het Franse toptalent mag echter niet weg bij PSG. Voorzitter Al Khelaifi reageerde nu op de geruchten.

PSG staat voor een erg woelige transferzomer. Neymar wordt de laatste dagen gelinkt aan een terugkeer naar FC Barcelona en Mbappé en Real Madrid worden ook vaak in een adem genoemd. 

Die laaste lijkt echter zeker in de Franse hoofdstad te blijven. PSG voorzitter Nasser Al Khelaifi gaf aan dat Mbappé voor 200 procent zeker in Parijs zal blijven. De interesse van Real Madrid lijkt daar weinig invloed op te hebben.

Moeilijke transferzomer

Zoals aangehaald is het geen makkelijke transferzomer voor PSG. Het zint op de komst van de Ligt en Milinkovic-Savic, maar dat blijken moeilijke dossiers. Aan uitgaande zijde staan hun sterspelers Neymar en Mbappé in de belangstelling van verschillende Europese topclubs. 

Dankzij ons kan u een van de vijf exemplaren winnen die wij weggeven van zijn prachtige biografie. Vul gewoon de prijsvraag in en wij doen de rest! 

Ligue 1 \\ Primera Division \\ PSG \\ Real Madrid
 
 
 
Reacties.