"Wil inleveren om opnieuw te spelen": Steve Colpaert laat zich uit over toekomstplan na twee jaar B-kern Antwerp en geeft aan op wat voor club hij mikt


Foto: © Photonews 19 juni 2019 12:53

De voorbije twee seizoenen moest hij zijn conditie onderhouden bij de B-kern van Antwerp, nu mikt Steve Colpaert wel opnieuw op een nieuwe uitdaging.

In 2015 tekende Colpaert nog een vijfjarig contract voor Antwerp, maar de laatste twee seizoenen moest hij het zien te doen met een stekje in de B-kern. 

"Dat contract leverde me een financieel voordeel op, maar op sportief vlak een nadeel", aldus Colpaert in Gazet van Antwerpen.

1B of 1 Amateur?

"Het was frustrerend dat ik niet wegraakte en zo twee seizoenen verloren heb. Ik zou veel liever elders gaan voetballen voor minder geld. Ook de club ziet mij liever vertrekken dan dat ik er nog een jaar ‘rondhang’. Nu moet het gebeuren, al heb ik mijn leeftijd niet mee."

Colpaert heeft wel al een type club voor ogen: "Een club in 1B, of een amateurclub die meedoet voor promotie, genre Deinze en Lierse Kempenzonen. Dat zijn goed gestructureerde teams." 

Antwerp \\ Westerlo \\ SK Deinze \\ Roeselare \\ Tubeke \\ OH Leuven \\ Union SG \\ Lierse Kempenzonen
 
 
 
Reacties.