Ampomah is gegeerd wild op de transfermarkt: "Verschillende clubs tonen interesse"

20 juni 2019 13:20

De kans dat Ampomah bij Waasland-Beveren blijft is zeer klein. De flankaanvaller kwam gisteren niet opdagen op de eerste training en lijkt met een transfer in zijn hoofd te zitten. Wie trekt er allemaal aan zijn mouw?

Vorige week was er al een Chinese club dat verregaande interesse toonde in Ampomah. Ze boden vijf miljoen euro en Ampomah zelf kon daar vijf miljoen per jaar gaan verdienen. Dat meldt Het Laatste Nieuws. Toch ging de deal niet door. De reden? Ampomah houdt te veel van het spelletje en had dus geen zin in een avontuur naar China.

Wie wel dicht bij een akkoord staat is Fortuna Düsseldorf. De club uit de Bundesliga heeft al een bod van vier miljoen uitgebracht en zou een akkoord op clubniveau hebben met Waasland-Beveren. Alleen lijkt Ampomah ook hier af te wachten.

Club Brugge

En dan is er nog een ploeg uit de Belgische competitie: Club Brugge. Ampomah zou al gesproken hebben met de club, maar een akkoord is er voorlopig nog niet. Ampomah wil eerst nadenken wat de beste stap is voor zijn toekomst. 

Nils Wens

Club Brugge \\ SK Beveren
 
 
Reacties.